דותן מורנו
במאי אנימציה, אמן ומאייר. חי בחיפה

פילמוגרפיה

״היינו פצצה מפורזת״
אנימציה קלאסית (15 דקות), 2020
  2020 זוכה פרס לסרט האנימציה, פסטיבל הקולנוע ירושלים

״דולור״
אנימציה קלאסית (5 דקות), 2019
פסטיבל הקולנוע ירושלים 2019

״כמונו, נאהבים״
אנימציה קלאסית (17 דקות), 2018
פסטיבל האנימציה בזאגרב 2018, פסטיבל הקולנוע ירושלים 2018, דוק לייפציג 2018, פסטיבל קולנוע דרום 2019, הפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטים בתל-אביב 2019

״שוק״
אנימציה קלאסית (18 דקות), 2014
זוכה פרס ון-ליר לסרט אנימציה בפסטיבל הקולנוע ירושלים 2014


Dotan Moreno
Animation filmmaker, artist and illustrator. Lives in Haifa

Filmography

“We Were a Sterile bomb”
2020/ 15 minutes/ Digital Classic animation
Best Short Animation Film, Jerusalem Film Festival 2020
Zagreb Animafest 2021

“Dolor”
2019/ 5 minutes/ Digital Classic animation
Jerusalem Film Festival 2019

“Like us, Lovers”
2018/ 16 minutes/ Classic animation
Zagreb Animafest 2018, DokLepzig 2018, Jerusalem Film Festival 2018

“Shouk”
2014/ 18 minutes/ Classic animation
Van Leer Award for Best Animation Film, Jerusalem Film Festival 2014



Photo: Itay Davidyan